Projectes d'immersió.
Art & Arquitectura

Regina Saura

Implacable i impredictible. L’artista catalana Regina Saura es va llicenciar en Filosofia i Lletres per la Universitat de Barcelona, així com en estudis avançats de Disseny Gràfic i Fotografia per l’Escola Elisa va. Va començar la seva carrera artística l’any 1984, quan va exposar per primera vegada a la Galeria Sirena de Cadaqués i, un any més tard, el 1985, col·lectivament a la Galeria René Metrás de Barcelona.

Des d’aleshores, ha realitzat innombrables exposicions en museus, centres d’art i galeries d’arreu del món; del Japó als Estats Units, passant pel nord d’Europa i Rússia. A més, cal destacar la mostra que fa el Museu de Sant Petersburg de Moscou: van adquirir una de les seves peces exposades per incorporar-la a la seva pròpia col·lecció privada.

Les seves fonts d’inspiració són els viatges, les imatges impactants, la natura que l’envolta, la terra que  retrata a través de la seva càmera i que l’ajuden a captar les visions d’un moment concret. Moltes vega des, realitza aquest procés repetidament i obté una imatge amb un moviment desenfocat. 

La seva presència és notòria en l’àmbit nacional i internacional. 

Rita Roqueta

Arquitecta, nascuda a Barcelona. Interessada en la recerca i innovació, sostenibilitat, disseny, intervencions artístiques, il·lusions i arquitectura efímera-immersiva.

Ha treballat 5 anys a l’Escola d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB), en el departament de construcció. Es va mudar per treball 9 anys a Viena i 1 a Eslovàquia, amb parades al Brasil, l’Uruguai, Hong Kong i Nova York.

Actualment està en el departament de R+D de màgies i escenografia del Mago Pop, ha llançat una col·lecció de Mobles de petit format amb Carles Riart i treballa en diferents instal·lacions urbanístiques i museístiques.

Guanyadora de projectes de sostenibilitat com a “Gira-sols” en la EPSEVG, realitzat un sinfin de concursos i dissenyat des d’un Estadi de futbol amb centre comercial i hotel, fins a escoles, projectes residencials, ponts per als vianants i oficines.

Trajectòria

Pintures | Tècniques mixtes

Previous slide
Next slide

El Cirerer

Acte 1: Adaptació i direcció Mercè Managuerra de l’obra L’Hort dels Cireres d’Antón Txekhov. La posada en escena amb la obra pictòrica de Regina Saura.

Intervencions

Arquitectura

Les propostes